2020-09-23 08:06:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Egy régóta húzódó családi nézeteltérés most marakodássá fajulhat

Napi horoszkóp szeptember 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a tüzes Nyilasban jár. Magabiztos, bár kissé makacs, öntörvényű, de kitartó. Úgy érzi, minden a helyén van önben és a környezetében, és nem gyötrik félelmek a bizonytalannak látszó jövő miatt.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Megviselik a család költségvetését megnyirbáló rendelkezések. Tűzön-vízen át hajszolja a saját maga által kitűzött célokat, ugyanakkor a megerőltető munka miatt feszültebb lehet - erre jó lenne, ha figyelne.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Egyik barátja az ön találékonyságának veszi hasznát. A váratlan fejlemény meglehetősen bosszantja, és fékezi lendületét, ez azonban csak ideig-óráig jelent akadályt. Máskor ne legyen meggondolatlan, és ne fecsegje ki túl korán a terveit!

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Azon mesterkedik, hogy felhívja magára a főnökei figyelmét, és végre bizonyíthasson. Tudja, hogy mit vár az élettől, és most kellő elszántság van önben, hogy el is érje, amit szeretne.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Hatalmas energiával küzd egy fontos ügyért. Ellenfelei is méltányolják őszinte kiállását a meggyőződése mellett. A mai nap sok elismerést tartogat!

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold a Nyilasban jár, és elegendő tetterőt és magabiztosságot ad önnek a cselekvéshez. Ha már régóta hezitál valamin, itt az ideje abbahagyni a töprengést és lépni! Szívügyekben is kezdeményezzen bátran.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Figyeljen minden új információra, mert a Mérleg jegyébe lépő Nap segíti tervei megvalósításában. Hagyja, hogy mások is kinyilvánítsák gondolataikat, észrevételeiket, így számos hasznos dolog kerül napvilágra.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Új kaland a láthatáron, a másik nem képviselőitől csábító ajánlatot kap! Vigyázzon azonban, a bolygók jelzése szerint a viszony nem maradhat sokáig titokban, tehát csak megfontoltan érdemes belevágni.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold a Nyilasban van, ez igazán remek napot ígér. Egymást érik a váratlan, de kellemes meglepetések. Összefuthat egy régen látott ismerősével, akitől olyan információt szerez, amelynek birtokában különféle előnyökhöz juthat.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Egy véletlen folytán kapcsolatba kerül egy távolról jött személlyel, aki fokozatosan egyre nagyobb szerepet tölt majd be az életében. Nincs könnyű időszaka, de találékonysága hozzásegíti, hogy a családi költségvetésből kieső összeget alkalmi bevételekkel pótolja.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Egy régóta húzódó családi nézeteltérés most marakodássá fajulhat. Megelégelte, hogy mindig csak eltűrje mások szeszélyeit. Azzal, hogy őszintén felvállalja a véleményét, most csak nyerhet, ráadásul még váratlan szövetségesekre is találhat.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Egy régóta húzódó családi nézeteltérés most marakodássá fajulhat. Megelégelte, hogy mindig csak eltűrje mások szeszélyeit. Azzal, hogy őszintén felvállalja a véleményét, most csak nyerhet, ráadásul még váratlan szövetségesekre is találhat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: